Kockelkorn Makelaardij

Bent u op zoek naar een betrouwbare en full service makelaar? Een partner die alles voor u regelt en u de zorgen uit handen neemt bij verkoop, aankoop en taxatie van uw woning? Kies voor Kockelkorn Makelaardij. Al meer dan 25 jaar actief in de Westelijke Mijnstreek / Sittard, Geleen Born en omstreken, Echt, Susteren, Hoensbroek, Parkstad, Leudal, Maasgouw, Thorn, Roermond en Weert. Uw adres voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoopaankoop en taxatie van uw woning. 

Een huis of appartement kopen of verkopen doet u niet elke dag. Kockelkorn Makelaardij heeft vestigingen in Sittard (Makelaar Sittard, hoofdvestiging), Weert (Makelaar Weert) en Thorn (Makelaar Thorn). Kockelkorn Makelaardij schept duidelijkheid en neemt zorgen uit handen. Het team van Kockelkorn Makelaardij gaat altijd voor een persoonlijke aanpak met aandacht voor uw wensen, een open en eerlijke communicatie én korte lijnen. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld, zoals het hoort.

Kockelkorn Makelaardij staat voor deskundigheid, ervaring en betrouwbaarheid. Uw betrouwbare partner in vastgoed. Bel: 085 – 00 43 555.

Wilt u toch liever uw woning zelf verkopen met ondersteuning? Kies dan voor een van de pakketten van Casa Limburg. Casa Limburg is een zelfstandig onderdeel van Kockelkorn Makelaardij. Dus uw aanspreekpunt, service en professionaliteit zijn betrouwbaar en gegarandeerd. 

Kockelkorn Makelaardij
Kockelkorn Makelaardij

Meteen een verkooppakket bestellen!