Reviews CASA limburg

Deze personen verkochten succesvol hun woning

M. Oudenakker, Stein

“Zelf mijn woning verkocht met behulp van CASA limburg. Helemaal geweldig. Ik heb voor het Plus pakket gekozen en dat liep super. Ik heb veel zelf kunnen doen en ik ben dan ook heel trots op mezelf! Na 3 weken was mijn woning verkocht!”

Casa Limburg zelf verkocht

A. Geelen, Venlo

“Geweldige beslissing. Onze zoon hoorde over CASA limburg en hij heeft het allemaal geregeld. Voor een klein bedrag ons eigen huis verkocht waardoor extra spaargeld overblijft, Super fijn en snel geregeld! Dank jullie wel.”

B. Houtakkers, Sittard

“CASA limburg is de perfecte online makelaar van Limburg, Zo kan ik het wel stellen. We kregen perfecte ondersteuning en werden heel goed begeleid. De bezichtigingen hebben we zelf gedaan wat ook heel leuk is om te doen. De verkoopprijs stond vast. Zeer tevreden.”

V. Van Gaal, Weert

“Ik heb zitten twijfelen, maar kon het geld wat overblijft heel goed gebruiken. Ik heb zelf mjn woning verkocht met ondersteuning van CASA limburg, perfect geregeld en secuur afgehandeld. Team CASA limburg: bedankt.”

E. De winter, Heerlen

“Voor wie geld over wilt houden is CASA limburg de perfecte keuze. Het werkt prima en het team is super deskundig. Onze woning was na 4 weken verkocht aan hele fijne mensen. Wij wensen deze mensen een hele mooie toekomst in de woning.”