CASA limburg voor de ‘doe het zelvers’

Hou je ervan om de regie in eigen hand te houden? Vind je het geen probleem om zelf bezichtigingen te begeleiden en mensen te ontvangen op afspraak? Hou je ervan om geld te besparen? Kies dan voor CASA limburg. Het makelaarskantoor met expertise die je de ruimte geeft om zelf je eigen woning te verkopen. Zodat je extra geld overhoudt voor vakantie, meubels of boodschappen.

CASA limburg zorgt ervoor dat je zelf heel voordelig je woning kunt verkopen. Geen gedoe, geen onnodige betalingen, maar je betaalt een eerlijke prijs voor de verkoop van je woning. Lage makelaarskosten en geen verrassingen achteraf. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat je zelf een aantal zaken van de makelaar overneemt.

Kijk, kies, klik en bestel!

Het STAPPENPLAN

Je zet je huis te koop bij Casa Limburg

Kies je pakket, bel ons en bestel. Vanaf dat moment gaat het verkoopproces van start. CASA limburg stuurt je een mail met een login. Hier kun je alle documenten vinden en de benodigde gegevens invoeren. Alles wijst voor zich en is kinderlijk eenvoudig. Wanneer je alles gereed hebt, geef je groen licht om de informatie te publiceren.

Wij nemen contact met jou op

Er wordt contact met je opgenomen als je voor een Casa Limburg pakket gekozen hebt en bijvoorbeeld een plattegrond wilt laten tekenen, of als je de foto’s wilt laten maken. Alle stappen van je gekozen pakket worden door ons of door jezelf afgestemd. Het verkooppakket inclusief bord en stickers word je toegestuurd of neemt de makelaar bij zijn bezoek mee (PREMIUM). Handig geregeld dus.

Bezichtigingen doe je zelf

Staat je woning online op alle platforms zoals Funda, dan kunnen mensen reageren op jouw woning. De reacties krijg je van CASA limburg aangereikt, zodat je afspraken met de kandidaten kunt plannen. Vanaf dan zul je ook de bezichtigingen zelf begeleiden. Leuk toch? Je onderhoudt de klantcontacten en informeert ons als er een kandidaat koper is. Dan nemen wij de laatste zaken van jou over.

CASA limburg verzorgt de onderhandeling en afhandeling voor jou

De prijs is afgesproken werk. Wij voeren in overleg met jou de onderhandeling. Jij levert ons de benodigde gegevens en afspraken voor de koopovereenkomst aan. Wij stellen dan de koopovereenkomst voor jou op en informeren de notaris. Jij doet de rest. Teamwork dus.

Jouw huis is verkocht! Van harte gefeliciteerd!

Een woning verkopen was nog nooit eerder zo eenvoudig, snel en goed geregeld!
CASA limburg es tu casa.

Meteen een verkooppakket bestellen!